Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

Προϊόντα
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Αρχική Σελίδα

Zhejiang poney electric Co.,Ltd.

Zhejiang poney electric Co.,Ltd.

1 2 3
Zhejiang poney electric Co.,Ltd. Zhejiang poney electric Co.,Ltd. Zhejiang poney electric Co.,Ltd.
factory Γραφείο ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : PONEY
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 9000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Main products :: welding machine , cutting machine
certificates :: CE ,ISO, ROHS

Τοποθετημένο στην πόλη Wenling, το PONEY που περιορίζεται έχει καθιερωθεί ως επαγγελματική κατασκευή που συμμετέχει στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις της μηχανής συγκόλλησης, της τέμνουσας μηχανής και του φορτιστή μπαταριών αυτοκινήτων. Τα σφριγηλά ταλέντα τεχνικών μας αφιερώνονται στην ανάπτυξη των έδαφος-σπάζοντας προϊόντων με τις πιό ενημερωμένες τεχνολογίες συγκόλλησης. Η υψηλή και συνεπής ποιότητα των προϊόντων μας κάνει την επιχείρησή μας έναν ικανό συνεργάτη για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Είμαστε ενεργοί στη διεθνή αγορά, ακολουθούμε την τελειότητα για να παρέχουμε τις αποδοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για τους πολύτιμους πελάτες μας και να βοηθήσουμε την αξία.

 

Σε PONEY, κάθε ενιαία μονάδα του προϊόντος περνά από τις αυστηρές δοκιμές και τις επιθεωρήσεις που εξασφαλίζουν πάντα την ανώτερη ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια που αναγνώρισαν από τους πελάτες από πέρα από τον κόσμο. Με την υγιείς διαχείριση και την πείρα της τεχνολογίας, τα προϊόντα PONEY είναι αναγνωρισμένα με τις σημαντικές πιστοποιήσεις όπως το CE, GS, ROHS, το ISO και άλλους.

 

PONEY δεν αποτυγχάνει ποτέ να καταπλήξει τους πελάτες με τα πανέμορφα προϊόντα μας. Μια διαφορετική σειρά των παγκόσμιας ποιότητας προϊόντων παρουσιάζεται εφεξής για την επιλογή σας. Τιμάμε την εμπιστοσύνη σας σε μας και προς τα εμπρός εργασία με σας για να χτίσουμε τη win-win συνεργασία!

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang poney electric Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Steven

Τηλ.:: 18357678399

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)